2014年4月16日星期三

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp ray ban sunglasses uk lsud

Shen Bin Li Feng hebben ook niet verwonderlijk licht week in het team, graag zien dat wordt opgeroepen naar het kantoor van de secretaris. Li Feng zat in zijn kantoor, en drie anonieme brieven zijn in de U-schijf envelop gezet. Na het werk een plaats, zoals een druppel, Shen Bin vinden, zou deze kerel krijgen van ver weg. Bovendien heeft het bureau van de ochtendsessie, heeft duidelijk gemaakt Shen Bin kritiek. Wordt boven komen onderzoek, zou het bureau niet een goed woord. Han wachtte kronkelde backoffice inspectieteam in het kantoor van de heupen van de kapitein, Lee hoofd, dat is net onder het bureau kennisgeving te zetten, waarbij naar elke afdeling.Elke groep van drie groepen een soortgelijke aankondiging, Zhou et al. zijn niet uit vandaag, voordat het oppakken van mededelingen, Zhou Bin Shen keek bezorgd op het eerste gezicht. Shen Bin glimlachte, aandachtig kijken, om te praten over hoeveel telt ah. Lili had verteld ray ban zonnebril ochtend ding, Shen Bin vandaag kennen ongetwijfeld nog de ​​aankondiging ray ban zonnebrillen gedoe. Guo Yi met een kopje thee, zuchtte en schudde zijn hoofd, kleine Shen ah, ray ban zonnebrillen die mensen gewoon niet weten hoe om te buigen. Zoals het spreekwoord zegt, de mensen moest buigen onder de dakrand. Wacht even, niet lang na Lee team af te stemmen weg.

Zhou hoogte plotseling keek even verbaasd Zhangzhetaizui. Dit is wat is kritiek ah, is gewoon de hoogte van lof. Zegt duidelijk op bericht ook verplicht om een beroep doen op de jeugd van deze onzelfzuchtige geest Bin Shen leren. Guo, vandaag is ray ban sunglasses uk niet April Fool's Day ? Zhou Han hart dat dit niet als een grap om wachtten op het zal zijn. Week team, hoe? ray ban wayfarer View, geen leiders kwam ray ban zonnebrillen tante voelde dat ray ban zonnebrillen zenuwen. Als dit is kritiek, dan ray ban zonnebrillen dagelijks willen worden bekritiseerd.

Shen Zhou Bin benieuwd om te zien, en snel stak zijn hoofd in het verleden, ray ban zonnebrillen leiders willen ook zien in het einde is hoe de conclusies. Shen Bin en Guo Yi hoofd naast hoofd, twee mensen las ze zorgvuldig. Guo Yi raakte zijn voorhoofd verwarmt niet ah ? Het manuscript is niet verkeerd Guo Yi gevoel is gewoon ongelooflijk. Het hele inspectieteam over praten, kijken Li Feng mededeling, pond de tafel op het gas op de vloer, ray ban zonnebrillen volwassenen om persoonlijk vragen aan de minister hoe dit gaat. Maar Li Feng niet alleen niet beter, en daadwerkelijk zijn toegekend Yang Wei ruik een maaltijd, zeggen ray ban zonnebrillen praktijk houdt zich bezig met kleine - collectivisme, trekt de heuvels.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论